Wesentra Oy
Alkuun

Varmenteen ostaminen

Varmenteen eli sertifikaatin ostamisen kolme polkua:

1. Tiedän täsmällen mitä haluan, klikkaa tästä
2. Haluan, että minut ohjataan oikean varmenteen valintaan, klikkaa tästä
3. Varmenteen hankinnalla on kiire (oltava käytössä viimeistään 2pv sisällä):
Soita meille: Markku ja Pertti +358 (0)10 338 2170 (myynti)

Tietoa eri varmennetyypeistä löydät tästä

Oikeanlaisen varmenteen valinta (klikkaa mielestäsi oikea vaihtoehto):

Tarvitsetko [OV], [EV] vai [DV] tasoisen varmenteen?
OV = Organisaatio Varmennus: Henkilö (verification specialist) varmistaa, että Organisaatio jolle varmennetta olet hankkimassa on olemassa ja että domain johon varmennetta haetaan on organisaation hallinnassa. Tämän lisäksi varmistetaan, että sinulla on oikeus tilata Organisaatiolle varmenteita. Tilatusta varmenteesta käy ilmi Organisaation nimi.

EV = Extended Varmennus: Henkilö (verification specialist) varmistaa, että Organisaatio jolle varmennetta olet hankkimassa on olemassa ja että domain johon varmennetta haetaan on organisaation hallinnassa. Tämän lisäksi varmistetaan johtajatason henkilöltä, että sinulla on oikeus tilata Organisaatiolle varmenteita. EV tasolla organisaatiossa varmenteen tilaamiseksi edellytetään syvempää taustojen tutkimusta ja kolmesta neljään erilaista henkilökohtaista vastuuroolia. EV varmenne on korkeimman turvatason varmenne, soveltuu pankkien, vakuutuslaitosten, web-kauppojen sekä niiden organisaatioiden käyttöön jotka haluavat tuoda organisaation nimen selaimen osoitekenttään vihreällä palkilla varustettuna. Tilatusta varmenteesta käy ilmi Organisaation nimi ja selaimessa näkyy varmennetun organisaation virallinen nimi.

DV = Domain Varmennus. Automaatti suorittaa tarkistuksen, että domain on tilauksen tekijän hallinnassa. Tämä voi tapahtua sähköpostitse, DNS tietueen avulla tai web-palvelimelle asennettavan tiedoston automaattisella tarkistuksella. Soveltuu sivustoille jotka esittävät staattista tietoa, eikä kysy esim. käyttäjän henkilötietoja tai vaadi kirjautumistietoja sivustoille. Edellyttää osaamista automatikaan käytöstä varmennuksen suorittamiseksi.

OV tasoisen varmenteen ostaminen (klikkaa mielestäsi oikea vaihtoehto)::
Tarvitseko varmenteen [1], [2] tai [useammalle] domainille vai pitääkö suojata [kaikki] palvelut domainin sisällä?
1.
Tyypillinen käyttökohde on sivusto, jossa halutaan salattu HTTPS yhteys sekä www.sivustondomain.fi että sivustondomain.fi osoittelle. Tai esimerkiksi jollekin palvelulle, vaikkapa palvelin.sivustonnimi.fi
2. Kahden nimen varmennetta käytetään silloin kun varmenteella on tarkoitus suojata kaksi domain nimeä, esimerkiksi sivustonnimi.fi ja toinennimi.fi
Useammalle domainille, esimerkiksi tarkoitukseen jossa on sivustonnimi.fi, toinennimi.fi, kolmasnimi.fi ja sivustonnimi.se tarvitset Multidomain varmenteen joka voi sisältää lisämaksusta jopa 250 suojattavaa nimeä.
Kaikki - wildcard varmenteella suojataan koko root domainin kaikki palvelut. Esimerkiksi jos root domainin nimi on sivustonnimi.fi ja halutaan suojata palvelimet, jotka ovat root domainiin liitettyjä esimerkiksi näin: palvelin1.sivustonnimi.fi, palvelin2.sivustonnimi.fi, palvelin3.sivustonnimi.fi ja näitä on kymmennittäin voi olla järkevää käyttää wildcard varmennetta joka suojaa *.sivustonnimi.fi nimellä kaikki *. tasolla olevat palvelimet. Entrustin wildcard varmenteesta voidaan ottaa turvallisia duplikaatteja ilman eri veloitusta.

allaolevaan lomakkeeseen tietosi ja lähettää sen meille. Otamme sinuun tämän perusteella yhteyttä.
Palvelemme sinua henkilökohtaisesti. Voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse, Markku ja Pertti +358 (0)10 338 2170 (myynti) ja +358 (0)10 338 2171 Harri ja Markku (tuki)

Koko nimesi

Yrityksen nimi

Domain on se rekisteröity palvelun "nimi", johon varmenne verifioidaan.

Sähköpostiosoitteesi

Puhelinnumerosi

Lisätietoja/kommentoitavaa: